Politica de retur

Politica de retur pentru cursurile SocialMarket.ro

Poti returna produsele în termen de 30 de zile de la data cumpărării, în ambalajul original și în condițiile în care nu au suferit deteriorări ulterioare achiziției. Returul se poate face doar în baza bonului fiscal și a facturii fiscale emise, altfel serviciul nu poate fi accesat.

Conform legii, produsele care prezintă defecte de fabricație (de exemplu, continut ilizibil, printare de slabă calitate) sau la care se constată o lipsă de conformitate (de exemplu, pagini lipsă), vor fi înlocuite cu unele similare.

Creațiile unicat SocialMarket sunt produse supuse reglementărilor legate de drepturile de autor. În cazul lor, returul se poate accepta doar în caz de defecte de fabricatie sau lipsa de conformitate, nu din motive de conținut, de judecată de gust sau valoare.

Politica de retur SocialMarket.ro se bazează pe o relație de bună credință și comportament echitabil. Avem încredere că vei respecta drepturile de proprietate intelectuală și nu vei publica online sau înstrăina sub orice forma cursurile SocialMarket înainte de a le returna. La rândul nostru, te asigurăm că vom ține cont de particularitatea fiecărui produs returnat și îți vom oferi cele mai bune servicii de fiecare dată.